Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Váš uživatelský komfort. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.
SOUHLASÍM
05.04.2024 19:00 - 05.04.2024 23:00
Výroční členská schůze AMK Jičín

Výroční členská schůze AMK Jičín

Vážení kolegové veteránisté a všichni členové našeho Autoklubu. Tak jako každý rok, tak i letos proběhne naše výroční členská schůze. Na programu schůze zhodnotíme naší činnost v uplynulém roce. Tedy co se podařilo uskutečnit a co je ještě potřeba učinit v našem areálu, projednáme finanční hospodaření, a samozřejmě také projednáme zajištění našich tradičních akcí v letošním roce. Zmíníme také novinky a postřehy z testování historických vozidel a průběh kontrol na STK. Součástí naší schůze bude také večeře, diskuze ke všemu dění jak u nás, tak v Autoklubu ČR. Samozřejmě uvítáme Vaše připomínky a náměty pro další činnost našeho klubu.

                Vzhledem k brzkému termínu Velikonoc se naše výroční schůze uskuteční o týden později, tedy               5. dubna od 19 00 hodin v restauraci našeho zařízení.

Na setkání se těší Jan Zápotocký a výbor AMK Jičín

Partneři